Fizetési és szállítási feltételek

A KeresztényBoltban található termékeket többféle módon vásárolhatja meg:

  1. Személyesen viszonteladóinknál – Törekszünk arra, hogy országszerte egyre több ponton – kegytárgyboltokban, templomok, nagyobb plébániák árusító helyein is megvásárolhatóak legyenek a KeresztényBolt termékei. A boltok listáját a Boltjaink menüpontban találja.

De ezúton kérjük is Önöket, hogy segítsenek a terjeszkedésben azzal, hogy ha egy, már meglévő árusító hely, akár ajándékbolt, akár templombéli, vagy plébániai kegytárgy-, vagy könyvespult készletéhez szívesen felvennék a KeresztényBolt termékeit, jelentkeznek nálunk és mi megszervezzük a helyi árusítást.

  1. Megrendeléssel a webáruházon keresztül

Vásárlás menete:

RENDELÉS, ÉRTESÍTÉS – A honlapon bejelentkezve Ön a kívánt termékeket virtuális bevásárlókosarába teszi, majd a fizetési és szállítási módok megadásával és a megrendelés gomb megnyomásával egyszerűen megrendeli a kiválasztott termékeket. A rendelés elküldése után Ön kap egy értesítést, hogy rendszerünkbe beérkezett a megrendelése.

VISSZAIGAZOLÁS – Ellenőrizzük, hogy az adatok hiánytalanok, a termékek küldhetők, majd visszaigazoljuk Önnek, hogy minden rendben és mik a további teendői. Utalásos fizetéskor indíthatja az utalást, utánvéttel történő fizetéskor nincs további teendője.

SZÁLLÍTÁS – A megrendelt termék(ek)et átadjuk a szállítónak, Önnek értesítést küldünk a kiszállítás, illetve átvétel időpontjáról.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:

A termékeket a megrendelés visszaigazolását követő 5-7 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz. Ha sürgős kérése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén

Hogyan fizethet?

  1. Készpénzzel – Viszonteladóinknál a készpénzes fizetés a legáltalánosabb.
  2. Banki utalással – Választhatja az előre utalás lehetőségét, ilyenkor a megrendelés feladása után Ön kap egy visszaigazoló e-mailt, hogy fogadtuk megrendelését, hiánytalanul tudjuk küldeni a kért termékeket. Amint az utalás megérkezett a KeresztényBolt számlájára, indítjuk a csomagot.

Hogyan jut el Önhöz a csomag?

  1.     Futárszolgálattal történő kiszállítással az Ön által megadott címre, melynek ára 1700 Ft.
  2.     FOXPOST automatába küldve, melynek ára 1800 Ft.
Shopping Cart
Scroll to Top