Vásárlás, fizetés, szállítás

Hogyan vásárolhat a KeresztényBoltban?

A KeresztényBoltban található termékeket többféle módon vásárolhatja meg:

1. Személyesen viszonteladóinknál – Törekszünk arra, hogy országszerte egyre több ponton - kegytárgyboltokban, templomok, nagyobb plébániák árusító helyein is megvásárolhatóak legyenek a KeresztényBolt termékei. Ez a hálózat folyamatosan bővül, a Boltjaink menüpont alatt látható azon üzletek listája, ahol megtalálnak minket.

De ezúton kérjük is Önöket, hogy segítsenek a terjeszkedésben azzal, hogy ha egy, már meglévő árusító hely, akár ajándékbolt, akár templombéli, vagy plébániai kegytárgy-, vagy könyvespult készletéhez szívesen felvennék a keresztényBolt termékeit, jelentkeznek nálunk és mi megszervezzük a helyi árusítást. 

2. Megrendeléssel a webáruházon keresztül

Vásárlás menete:
RENDELÉS, ÉRTESÍTÉS - A honlapon bejelentkezve Ön a kívánt termékeket virtuális bevásárlókosarába teszi, majd a fizetési és szállítási módok megadásával és a megrendelés gomb megnyomásával egyszerűen megrendeli a kiválasztott termékeket. A rendelés elküldése után Ön kap egy értesítést, hogy rendszerünkbe beérkezett a megrendelése.
VISSZAIGAZOLÁS - Ellenőrizzük, hogy az adatok hiánytalanok, a termékek küldhetők, majd visszaigazoljuk Önnek, hogy minden rendben és mik a további teendői. Utalásos fizetéskor indíthatja az utalást, utánvéttel történő fizetéskor nincs további teendője.
SZÁLLÍTÁS - A megrendelt termék(ek)et átadjuk a szállítónak, Önnek értesítést küldünk a kiszállítás, illetve átvétel időpontjáról
 

3. Megrendeléssel e-mailben – Email címünkre küldött megrendelését is elfogadjuk, kérjük azonban, hogy a számlázási, szállítási címet, valamint a kívánt  fizetési módot adja meg.


SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:

A termékeket a megrendelés visszaigazolását követő 3-5 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz.

 

Hogyan fizethet?

1. Készpénzzel – Viszonteladóinknál a készpénzes fizetés a legáltalánosabb.

2. Banki utalással – Postai kézbesítéskor választhatja az előre utalás lehetőségét, ilyenkor a megrendelés feladása után Ön kap egy visszaigazoló e-mailt, hogy fogadtuk megrendelését, hiánytalanul tudjuk küldeni a kért termékeket. Amint az utalás megérkezett a KeresztényBolt számlájára, indítjuk a postai csomagot. Ezzel megtakarítja az 500 Ft-os utánvét költséget.


Hogyan jut el Önhöz a csomag?

MPL futárral, melynek ára: 1500 Ft

 

 

Top